ACOUSTIQUE

Acoustique is een trio voor live muziek op feestjes, recepties en andere gelegenheden. Marike Roelofsen zingt, ik doe de gitaar en Wiep van der Meulen op contrabas. Alledrie hebben we veel in bands gespeeld, grote bands met veel volume. Op een zeker moment bedachten we dat het misschien wel leuk zou zijn om het in een hele kleine bezetting te proberen: alleen zang, gitaar en contrabas. Niet zo hard en veel meer ruimte voor creativiteit. Dat bevalt uitstekend.

Wij spelen jazz- en popnummers op eigen wijze. Omdat we geen drums en toetsen hebben, is ons geluid verrassend open en puur. We hebben een groot repertoire van rond de honderd nummers en het groeit nog steeds.

 Acoustique is zeer geschikt als achtergrondmuziek voor uw gelegenheden, maar we kunnen ook de zaal aan het dansen krijgen.

 We hebben onder andere gespeeld in Golfclub Lauswolt, Post Plaza Leeuwarden en de Lawei in Drachten, maar ook op (tuin)feestjes van particulieren en bedrijven en organisaties. Recent verzorgden we een optreden op de locale tv.


 Kijk en luister naar onderstaande filmpjes (toen nog als duo). Binnenkort publiceren we hier onze nieuwe filmpjes.

That Man

Sunny